5 jaar Tickles

Fullservice internetbureau Tickles bestaat 22 augustus vijf jaar. Eigenaar Jens Kooijenga is blij met deze mijlpaal. ‘Vijf jaar geleden had ik niet durven dromen dat Tickles in vijf jaar tijd zo zou groeien. We begonnen met z’n drieën, inmiddels werken we al met een team van 17 personen aan het succes van Tickles. Niet alleen het team, maar ook ons aanbod in diensten is enorm gegroeid. Ik ben echt trots op ons team, wat we samen bereikt hebben en dat we elke dag de lat weer een stukje hoger weten te leggen. Ik hoop en verwacht dat we samen nog velen jaren van succes mogen ervaren’.
Wil je weten wat Tickles doet? Bekijk het hier of lees er meer over in onze diensten.

 

Deze actie start over:

00
dagen
00
uur
00
minuten
00
seconden

Meedoen is simpel

  1. Verzamel je vrienden
    doe een dansje of zet je feestmuts op

  2. Leg het vast
    maak een foto, filmpje of boomerang

  3. Deel deze op Facebook of Instagram
    met de hashtags #wijvierenfeest en #ticklesbv

Winnen!

Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, vieren wij dit feest samen met de inwoners van Lemmer en de bezoekers van de Lemsterweek. Tijdens de ‘Lemsterweek’ vindt de actie #wijvierenfeest plaats. De vijf winnaars van deze actie krijgen een cheque van 75 euro die vrij te besteden is bij één van de aangesloten horecazaken of winkel ondernemers uit Lemmer.
Meedoen is simpel. Lees hieronder alles over de actie en spelregels.


5 keer

5 keer
Win 5 keer 75 euro

Inspiratie nodig?

Om het iets makkelijker te maken hebben wij een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Ook jij kan winnen door op jouw eigen manier feest te vieren!

Ga los in je eentje
Imgur

of met je vrienden
Giphy

doe een kunstje
gifdanceparty

trek alles uit de kast
Viral Viral Videos

De spelregels

Hoe doe ik mee aan de actie?

Maak een feestelijke foto van jou (en/of met je vrienden/familie). Dit mag ook een filmpje; boomerang of fotocollage zijn, wat je wilt. Als je in aanmerking wil komen voor de prijs, upload je dit feestelijke moment via facebook of instagram en tag ons met #wijvierenfeest en #ticklesbv. De persoon die de foto gedeeld heeft komt in aanmerking voor de prijs.
Vergeet ons niet te volgen. De winnaars van de actie worden via facebook en instagram bekend gemaakt.

Waar moet de foto aan voldoen?

Verras ons! Als creatief internetbureau worden we graag uitgedaagd en zijn dan ook zeer benieuwd naar alle creatieve, grappige en/of vrolijke, maar vooral feestelijke beelden. Vergeet niet ons en de actie te taggen middels #wijvierenfeest en #ticklesbv want alleen kom je in aanmerking voor de prijs.

Hoe oud moet je zijn om mee te kunnen doen aan de actie?

De actie is voor alle leeftijden. Ben je jonger dan 18 jaar dan dien je toestemming van je wettelijke vertegenwoordiger te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende actie.

Hoe lang is de #wievierenfeest actie van Tickles geldig?

De actie #wijvierenfeest start op maandag 14 augustus 2017. Feest inzendingen kunnen tot 0.00 uur worden gedeeld. Zondag 20 augustus 2017 is de actie verlopen.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Op vrijdag 25 augustus maken wij vijf winnaars bekend, die ieder een cheque van 75 euro aan shoptegoed ontvangen. De winnaars worden bekend gemaakt via onze instagram en facebookpagina. Vergeet ons dus niet te volgen!

Waar kan ik de cheque verzilveren?

Het shoptegoed is vrij te besteden bij één van de volgende aangesloten lokale ondernemers: Brasserie 14; Dok 13; ‘t Anker Wonen, Mode en Kado; Kenneth; La Gondola; Culinaire huiskamer Lemmer en Total Beauty Skin. De cheque kan niet omgeruild worden voor contant geld en het bedrag kan niet worden verdeeld over meedere winkels.