Furn4All

Een nieuw merk met betaalbare meubelen.

Project

B2C webshop

Datum

februari 2017
Furn4All

Furn4All

Furn4All is een nieuw woonmerk dat bewijst dat sfeervol wonen niet persé duur hoeft te zijn. Wat ze wilden bereiken met een nieuwe webshop was een groter publiek bereiken, de naamsbekendheid vergroten en hun meubels online voor een zo breed mogelijk publiek presenteren. Dit alles binnen een omgeving waar de klantbeleving en het gebruiksgemak centraal staan.

De collecties van Furn4All worden door henzelf ontworpen en gefabriceerd. Dit geeft Furn4All de mogelijkheid om eigentijds design  tegen een betaalbare prijs te bieden.

Interactief design

Om het winkelend publiek een goed idee te geven van de collecties meubelen die Furn4All biedt, heeft Tickles samen met de klant het idee opgezet om een interactieve banner te ontwikkelen. Grote afbeeldingen die de sfeer collecties van Furn4All visualiseren en realistisch weergeven. Net als in een fysieke winkel kun je bij de online winkel van Furn4All de woonkamer etalages langs gaan. Wil je meer weten over een product binnen de setting, dan is het mogelijk om het product aan te klikken. Er wordt een beknopte weergave geopend van het product, waar de meest relevante informatie in opgenomen is. De interactieve slider van Furn4All heeft tevens een carrousel functie. De module is volledig ontwikkeld door Tickles.

Magento en Exact Globe

Naast een moderne online ervaring had Furn4All ook de wens om te automatiseren. Exact Globe werd verder geoptimaliseerd voor webshop gebruik. De koppeling synchroniseert naast de artikelen ook de voorraden, orders, betalingen en verzendmogelijkheden. Alles om de financiële afhandeling binnen één omgeving te kunnen beheren.

Custom modules

Het merk Furn4All hecht veel waarde aan zijn leveranciers.  Op een bank moet je proef kunnen zitten, net als bij een stoel. Een kast moet je fysiek kunnen openen en aan een tafel moet je kunnen voelen hoe stevig of degelijk deze is. Een klant die dit wil ervaren kan hiervoor terecht bij één van de leveranciers die een fysieke woonwinkel beschikbaar hebben. De zelf ontwikkelde store locator van Tickles heeft daarom een prominente plaats gekregen op de ontvangstpagina van de webshop.

De vernieuwde checkout
Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en gemak. De volledig vernieuwde checkout van Furn4All is hiermee de nieuwe standaard. De vier stappen zijn het invullen van de gegevens; de verzendwijze; de betaalwijze en het overzicht. Binnen de verzendwijze is het ook mogelijk om de gewenste producten af te halen bij een leverancier naar keuze.

Custom store locator.

In slechts vier stappen je bestelling afronden.

Uitgebreide aanvullende zoekfunctie.

Het resultaat

  • Magento B2C webshop
  • Full responsive design
  • Koppeling Exact Globe
  • Interactieve banner
  • Storelocator
  • Geoptimaliseerde checkout

Uren icoon

282

gewerkte uren
Meetings icoon

22

meetings
Liedjes icoon

5640

liedjes afgespeeld
Bekijk de webshop

Meer cases

Terug naar het overzicht

Kennismaken?

Ben je enthousiast? Heb je vragen of advies nodig?
Je kunt ons altijd bellen of mailen!

Ruben Hoekstra

Sales manager

Mirko Zecevic

Commercieel directeur