't Anker

Een multifunctionele webshop en kassa.

Project

B2C webshop en kassa

Datum

mei 2017
't Anker

‘t Anker Wonen Mode Kado - het bedrijf

Alweer 25 jaar geleden opende eigenaar Frank zijn eerste eigen ‘Souvenir’ winkel in Lemmer, na 10 jaar werd het pand te klein voor alle handel en verhuisde ‘t Anker naar een groter pand aan de Kortestreek. Het ‘souvenir’ concept werd uitgebreid met luxe nautische boten op schaal, kinderartikelen en woonaccessoires.  Na, wederom, een verhuizing naar een groter pand aan de Oudesluis, werd het tijd voor een nieuw concept! De winkel werd opgesplitst in twee delen, aan de ene kant werd het een woonwinkel met mode items en aan de andere kant bleef het ‘souvenir’ concept bestaan in een luxere variant. Dankzij het nieuwe concept en social media ging het snel, vooral het woon- en mode concept werd met veel lof ontvangen.

Groeien is ook innoveren

De nieuwe webshop die Tickles voor ‘t Anker ontwierp betekende niet alleen innoveren, maar ook verder groeien. “Een nieuwe webshop is een flinke investering”, zegt Frank. “We zijn recent online gegaan met de nieuwe webshop, en ik durf al te zeggen dat de webshop goed ontvangen wordt bij onze vaste klanten!’

Er werd niet alleen een webshop gerealiseerd voor de lokale winkel, ook werd er door Tickles een volledig geïntegreerd kassasysteem op basis van Magento aan de webshop gekoppeld dat uniek is in de markt. Het kassasysteem maakt het mogelijk om alles wat er in een ‘normale’ winkel gebeurt nu online te doen. Van het checken van voorraden en het verkopen van producten tot het uitgeven van cadeaubonnen en bestellingen plaatsen bij leveranciers, het volledig geïntegreerde kassasysteem wat samenwerkt met Magento maakt het mogelijk. Het design van de online kassa is daarnaast volledig gepersonaliseerd naar de wensen van de gebruiker.

Customized Magento back end

Van merk-en leveranciers-lijsten tot bij-vul lijsten voor de fysieke winkel. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de volledig gecustomiseerde back end van de Magento shop. Het CMS van Magento is zo op het personeel van de fysieke winkel ingesteld dat dagelijkse handelingen snel en gemakkelijk uit te voeren zijn.

Van winkelbeleving naar online

Wie de webshop van ‘t Anker bezoekt, zal zich in de winkel wanen en vice versa. De online winkelbeleving is – in samenwerking met ‘t Anker – zo vormgegeven dat ook online de sfeer en beleving van de winkel van het scherm spatten.

Interactief megamenu.

Conversieverhogende modules.

Geoptimaliseerde checkout.

Het resultaat

  • Magento B2C webshop
  • Full responsive design
  • Maatwerk kassa
  • Uitgebreide zoekfunctie
  • Interactief megamenu
  • Geoptimaliseerde checkout

Koffie icoon

581

koppen koffie
Telefoontjes icoon

203

telefoontjes
Voetbal icoon

106

potjes voetbal
Bekijk de webshop

Meer cases

Terug naar het overzicht

Kennismaken?

Ben je enthousiast? Heb je vragen of advies nodig?
Je kunt ons altijd bellen of mailen!

Ruben Hoekstra

Sales manager

Mirko Zecevic

Commercieel directeur