B2B oplossingen

Voorzie je klanten van gemak en snelheid

Meer leads, offertes en verkopen via alle devices: van webshop tot shopping app

We hoeven je inmiddels vast niet meer uit te leggen wat het belang is van een goede webshop. In een razendsnel tempo verandert de digitale wereld. Waar voorheen een klant je bedrijfsnaam opzocht in de Gouden Gids, gaat dat tegenwoordig 24/7 door op welke locatie dan ook. Waarom? Omdat er een verschuiving plaatsvindt op het gebied van device gebruik. Of dit nu gaat over het aantrekken van nieuwe klanten of al bestaande klanten. De voorkeur gaat uit naar het gemak van een mobiele webshop, maar dan in een B2B-portaal.

Steeds meer mensen zoeken via hun mobiel jouw bedrijf op of shoppen zelfs via een smartphone. Ruim 11 miljoen Nederlanders bezitten momenteel namelijk een smartphone.

Meer informatie over wat wij nou precies kunnen betekenen voor jou? Vraag het ons!

Maak een afspraak

Wist je al dat:

De voorkeuren van B2B kopers uitglicht in 3 percentagesEen business-to-business klant zal op dezelfde manier op zoek gaan naar informatie zoals een consument dat doet: er wordt onderzoek gedaan op zowel een mobiel, tablet als desktop. Je herkent vast het beeld van een gemiddelde pauze (hoe erg we ons best doen om dat te voorkomen): iedereen zit met zijn mobiel in de hand zijn sociale media kanalen te checken of bezoekt een webshop om nog even een kaartje te kopen voor een event van aankomend weekend.

Ook B2B klanten zoeken op dezelfde manier, je moet er dus voor zorgen dat je vindbaar bent op elk device, 24/7.

B2B Webshops

Met een Magento Content Management Systeem (CMS) zorg je ervoor dat je alles volledig integreert: je combineert het met je bestaande backend oplossingen. Door de veelzijdigheid van het syteem is het mogelijk een oplossing op maat te maken, volledig naar de wensen van jouw organisatie.

Een Magento webshop is flexibel en is voor 100% aan te passen, afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie.

Een B2B webshop laten bouwen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we leggen het je graag uit.

Maak een afspraak

Magento ERP Koppelingen

We kunnen je Magento webshop koppelen met een ERP systeem, zodat je niet alleen tijd bespaart maar ook altijd synchroniseert: efficiënt gebruik van al bestaande systemen en geen tikfouten meer.

Wij hebben uitgebreide ervaring met de technische koppeling van Magento aan diverse CRM­ en ERP systemen:

 

 • Exact globe of exact online
 • AFAS koppeling
 • SAP koppeling
 • Andere ERP systemen

De voordelen van Magento

Als het besef er is dat er een volledige webshop gericht op B2B moet worden gebouwd, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tickles bouwt responsive B2B webshops met een Magento CMS.

Responsive houdt in dat een webshop volledig is ingericht op het gebruik van de smartphone. Dat houdt natuurlijk in dat er gebruik gemaakt wordt van een andere techniek: het scherm is kleiner en de besturing verschilt aanzienlijk wanneer je deze vergelijkt met een desktop. Consumenten shoppen, surfen en gedragen zich anders wanneer zij de mobiele telefoon gebruiken.

Bij Tickles ben je hiervoor aan het juiste adres, door een ruime hoeveelheid ervaring in het creëren van intelligente en praktische B2B oplossingen. Kijk voor een overzicht van onze succesverhalen eens op de pagina cases.

Met een Magento CMS voor je B2B bedrijf realiseer je:

 

  • Contact met je klanten via elk apparaat: mobiel, tablet en desktop
  • Bied je dezelfde ervaring aan een B2B klant als een reguliere klant: met een groot gemak en snelle service
  • Groei je exponentieel: gemiddeld groeien bedrijven die met Magento werken 3 x sneller
  • Verkoop je meer, 24/7

Vraag het ons wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden voor een B2B webshop met Magento CMS, koppeling met een ERP-systeem of een andere oplossing.

Maak een afspraak

Kennismaken?

Ben je enthousiast? Heb je vragen of advies nodig?
Je kunt ons altijd bellen of mailen!

Ruben Hoekstra

Sales manager

Mirko Zecevic

Commercieel directeur