Webshops

We ontwikkelen snelle, responsive webshops

Een prettige online winkelervaring komt altijd voort uit de juiste mix van design en techniek

Wat is Magento?

Magento is de wereldwijde standaard voor hoogwaardige webshops met complexe functionaliteiten. Tickles is technisch specialist in Magento 1 en Magento 2 webshops (Commerce en Open Source). We bouwen complexe webshops voor kritische opdrachtgevers. Vanuit onze technische expertise ontwikkelen we snelle en responsive webshops, uitstekend geschikt voor mobiel gebruik. Praktische koppelingen met ERP- of CRM-systemen en slimme technische functionaliteiten maken ons de specialist voor jouw eCommerce.

WooCommerce is een uitstekend alternatief voor kleine(re) webwinkels met minder producten. De webshop heeft zich binnen het eCommerce-landschap ontwikkeld tot een aanvulling of volwaardig alternatief voor fysieke winkels.

Een prettige online winkelervaring komt altijd voort uit de juiste mix van design en techniek. Een succesvolle webshop in Magento of WooCommerce gaat hand in hand met een helder plan, doordachte optimalisatie en een passende technische realisatie.

Meer uit je website halen of benieuwd welke potentie er nog in je webshop zit? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Maak een afspraak

Van strategie tot optimalisatie

Een succesvolle webshop vraagt om een heldere strategie. Aan de hand van de wensen en specifieke behoeften van de klant worden doelstellingen en strategie bepaald. We adviseren Magento of WooCommerce en schetsen de mogelijkheden. Alles is erop gericht om tijdens de implementatie en realisatie geen kostbare tijd te verliezen.

Onze gecertificeerde Magento developers realiseren de webshop op basis van de wensen van onze klanten. Het design, de technische achterkant en (eventuele) koppelingen met bestaande ERP- en CRM-systemen vormen het hart van de webshop. Vanzelfsprekend zijn onze webshops responsive en komen uitstekend tot hun recht op desktops, laptops, tablets en smartphones.

Een goede webshop is altijd in beweging. Ook nadat je webshop is opgeleverd blijven we graag met je meekijken om het gebruikersgemak van je bezoekers te blijven optimaliseren.

Webshops en B2B-portals

Bedrijfsprocessen optimaliseren of inzichtelijk maken met een Magento webshop? Een B2B order- of dealerportaal laten inrichten?

Onze technische specialisten staan klaar om ook met jou bedrijfsprocessen aan de slag te gaan. We koppelen de webshop of het B2B-portal aan CRM- of ERP-systemen en zorgen voor een gebruiksvriendelijk geheel waarin je gegevens altijd betrouwbaar zijn.

Wij zijn in staat om repeterende processen binnen organisaties te optimaliseren. We maken bedrijfsprocessen inzichtelijk, werken aan nieuwe professionele webshops of zorgen voor een slimme WordPress plugin met WooCommerce.

Op zoek naar een slimme B2B-oplossing door middel van een portaal of wil je een professionele webshop laten maken? Van handige tools op basis van webshoptechnieken tot complete en complexe webshops voor een brede doelgroep: Tickles is de online specialist. Neem contact op, we zijn je er graag mee van dienst.

Maak een afspraak

Kennismaken?

Ben je enthousiast? Heb je vragen of advies nodig?
Je kunt ons altijd bellen of mailen!

Ruben Hoekstra

Sales manager

Mirko Zecevic

Commercieel directeur