Over ons

We zijn een full service e-commerce bureau

Tickles combineert het beste van twee werelden. We koppelen de laatste technieken binnen ons vakgebied aan gelikte designs waarbij de optimale customer experience centraal staat. Klein van stuk, groot in resultaat. Snel schakelen is onze kracht.

Bekijk ons team

Over ons

We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en respect. We bieden een luisterend oor, denken (graag) mee en geven uiteindelijk een advies waarop gebouwd kan worden. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Eén van onze grootste krachten ligt in het koppelen van hoogwaardige CRM en ERP systemen. We hebben veel ervaring met business logica en bouwen – tot tevredenheid van onze klanten – complexe webshops waarbij de gebruiker voorop staat.

Bovenal willen we trots kunnen zijn op ons werk. We zijn blij met elke succesvolle klant en onze technische oplossingen die dat realiseren.

Ons team

Binnen Tickles werken we met jonge enthousiaste mensen. Ons team heeft veel technische bagage en ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten. We zijn graag vernieuwend en altijd op zoek naar verbetering. Van onze producten, maar ook met het oog op onze eigen ontwikkeling. Wij streven naar effectieve groei in een werkomgeving waar zowel onze klanten als onze medewerkers zich prettig voelen.

Jens

Eigenaar

Mirko

Commercieel directeur

Suze

Project/Marketing Manager

Niels

Project planner

Sabine

Administratie/financiën

Ruben

Sales manager

Marcel

Online marketing specialist

Lotte

Online marketing specialist

Nico

Growth hacker

Thomas

Contentmarketeer

Sipke

Designer

Branko

Designer

Sjaak

Front-end developer

Laurens

Front-end developer

Floriaan

Front-end developer

Remco

Front-end developer

Jesse

Back-end developer

Wietze

Back-end developer

Gerrit Jan

Back-end developer