Betalen met Tikkie binnen Tickles Blueprint: snel, simpel en leuk!
Maak de shopervaring van jouw klanten tot een feestje! Vergroot je verkoopcijfers met de toevoeging van Tikkie binnen Tickles Blueprint. De supersnelle Tikkie checkout is geschikt voor alle bedrijven, groot en klein.

Veel voorkomende frustratie bij online shoppers zijn ‘het vergeten wachtwoorden’ en ‘de lange invoervelden bij de check-out’. Tikkie biedt hier een oplossing voor. Met één eenvoudige knop op je webshop kunnen consumenten direct afrekenen. Bij Tikkie hoeft de consument maar één keer z’n adres in te voeren en vervolgens kan de consument overal waar die knop is in 8 seconden afrekenen. Het maakt betalen in webshops dus niet alleen makkelijker, maar ook sneller. En dat is terug te zien in de verkoopcijfers, want met Tikkie Supersnel Betalen is de kans kleiner dat consumenten hun aankoopproces stoppen.
Ken je Tikkie?
Met Tikkie betaal je makkelijk en snel via WhatsApp, Messenger, sms en QR-code. Tikkie is in 2016 geïntroduceerd en telt inmiddels meer dan 4 miljoen gebruikers. Het is een initiatief van ABN AMRO en gratis te gebruiken voor iedereen met een Nederlandse betaalrekening. Het doel is alle transacties makkelijker maken of dat nou tussen jou en een vriend is, of tussen jou en een bedrijf. Overal waar het makkelijker kan, wil Tikkie jou kunnen helpen. Zodat je sneller én leuker kan betalen.
Personalisatie van Tikkies
Tickles Blueprint wordt aangepast naar de uitstraling (huisstijl) van jouw bedrijf. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar die vlieger gaat niet altijd op bij iedere Payment Service Provider. Bij Tikkie wel. De betaalverzoeken kun je helemaal naar jouw wens aanpassen. Gebruik je eigen tekst en zet je logo op de betaalpagina. Jouw betaalverzoek is tegelijkertijd je visitekaartje. Maar dat is niet alles. Na het betalen van jouw betaalverzoek zien je klanten jouw bedank-gifje. Kies er eentje uit de verzameling of maak zelf een gifje. Bijvoorbeeld met je eigen medewerkers. Of verwerk je logo of bedrijfsnaam erin.
Tikkie is snel
Niet alleen in eigen gebruik, maar ook in het terugkrijgen van je geld. Wist je dat 80% van de Tikkies binnen 1 dag wordt afgetikt? Betalingen waar je eerst weken op moest wachten, zijn nu dus binnen no time betaald.

Van zzp’er tot multinational. Tikkie heeft voor elk bedrijf en voor iedere uitdaging een oplossing. Maak het jezelf en je klanten vanaf nu makkelijk. Stuur ze een Tikkie.
Ontdek de kracht van maatwerk voor jouw webshop!
Nieuwsgierig hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw webshop naar nieuwe hoogten kunnen tillen? Neem vandaag nog contact met ons op!
Random Image
Ik help je graag!
Neem contact met mij op!
Copyright © 2024
LinkedIn