Diensten
Ontdek onze Magento 2 Webshop Diensten

Tickles is gespecialiseerd in Magento 2 webshops

Tickles heeft een specialisatie in het ontwerpen en creëren van unieke Magento 2 webshops. Wij beschikken over ruime ervaring in het bouwen van op maat gemaakte Magento 2 webshops die perfect aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Of je nu overweegt om over te stappen naar Magento of al actief bent op dit platform, wij zijn de ideale partner voor jouw e-commerce behoeften.
Ontdek de Voordelen van Headless Webshops
Flexibiliteit in Front-end Design
Dankzij de scheiding van front-end en back-end krijgen ontwikkelaars de vrijheid om de gebruikersinterface los van de backend aan te passen. Dit vergroot de flexibiliteit bij het ontwerpen van de gebruikerservaring, wat resulteert in snellere en gepersonaliseerde aanpassingen. Ontdek hoe deze benadering je webshop optimaliseert voor een dynamische en op maat gemaakte gebruikerservaring.
Verbeterde Webshop Prestaties
Met een headless architectuur is het mogelijk om specifieke technologieën te benutten voor zowel de front-end als de back-end, wat leidt tot aanzienlijk verbeterde prestaties. Realiseer snellere laadtijden en een responsievere gebruikerservaring door gebruik te maken van gespecialiseerde tools en frameworks voor elk afzonderlijk aspect. Ontdek hoe deze aanpak je webshop optimaliseert voor een soepelere en efficiëntere online ervaring.
Multi-Channel Benadering
Headless webshops bieden de mogelijkheid om content en functionaliteiten naadloos te verspreiden over diverse kanalen, zoals websites, mobiele apps, spraakgestuurde apparaten en meer. Deze aanpak vergroot aanzienlijk de aanwezigheid en bereikbaarheid van een merk, waardoor het eenvoudiger wordt om klanten op diverse platforms te bedienen. Ontdek hoe een headless aanpak je merk versterkt en de veelzijdigheid van je online aanwezigheid vergroot.
ComputerBob

Een Blik op Onze Opmerkelijke Magento 2 Webshops

Als innovatieve kracht binnen de e-commerce, nodigen we je uit om onze indrukwekkende Magento 2 webshop cases te verkennen. Bij Tickles streven we ernaar om de grenzen van mogelijkheden te verleggen, met een focus op innovatie en meetbaar succes.
Ons full-service e-commerce bureau gaat verder dan ontwerp en realisatie. We koesteren resultaatgerichte samenwerkingen waarbij we met klanten uitdagingen aangaan en doelen bereiken. Elk project vertelt een uniek verhaal van toewijding en synergie, waarbij we samen online ambities waarmaken.

Alles onder één dak; Compleet e-commerce van design tot realisatie

Design
Tickles omarmt de kunst van het ontwerpen als een essentieel onderdeel van het creëren van opvallende en effectieve webshop ervaringen. Ons designproces gaat samen met creativiteit, strategie en aandacht voor detail, met als uiteindelijke doel het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos functioneren.
Ons ontwerpproces begint met het begrijpen van je merk, doelgroep en de doelen. We ontwikkelen unieke concepten met balans tussen design en functionaliteit. Tijdens het proces houden we nauw contact, vragen regelmatig feedback om aan jullie verwachtingen te voldoen. Ons doel is een partnerschap gebaseerd op vertrouwen en respect.
Development
Bij Tickles is development een kunst en essentieel voor het creëren van dynamische, goed presterende webshops. Ons developmentproces combineert technische vaardigheden, strategische planning en aandacht voor detail om hoogwaardige digitale oplossingen te leveren die niet alleen een goed design hebben, maar ook naadloos werken.
Onze development reis begint met een diepgaand begrip voor de doelen die je hebt gesteld voor de Magento 2 webshop. We zetten ons in voor op maat gemaakte oplossingen die zowel functioneel als innovatief zijn. Gedurende het proces blijven we nauw betrokken en streven naar perfectie door feedback actief te integreren.
Support
Bij Tickles is development een kunst en essentieel voor het creëren van dynamische, goed presterende webshops. Ons developmentproces combineert technische vaardigheden, strategische planning en aandacht voor detail om hoogwaardige digitale oplossingen te leveren die niet alleen een goed design hebben, maar ook naadloos werken.
Onze development reis begint met een diepgaand begrip voor de doelen die je hebt gesteld voor de Magento 2 webshop. We zetten ons in voor op maat gemaakte oplossingen die zowel functioneel als innovatief zijn. Gedurende het proces blijven we nauw betrokken en streven naar perfectie door feedback actief te integreren.

Onze gezamenlijke weg naar succes

1. Introductie

Bij Tickles starten we het webshopproject met een persoonlijke kennismaking en een diepgaande analyse van je behoeften. We streven naar transparantie en duidelijke communicatie, daarom bieden we een vrijblijvend offerte traject aan. Na het bespreken van je wensen en doelen, stellen we een gedetailleerde offerte op die alle aspecten van het project omvat. Bij akkoord gaan we direct aan de slag om je visie tot leven te brengen, met als doel een unieke en betoverende online webshop ervaring te creëren die je klanten zal aanspreken.

2. Wireframe

In deze fase gaan we aan de slag met het ontwerp, waarbij we de essentie van je merk vastleggen in een gedetailleerd wireframe. Door middel van gestructureerde lay-outs en functionele elementen visualiseren we de gebruikerservaring, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en de behoeften van je doelgroep. Ons doel is om een intuïtieve en aantrekkelijke interface te creëren die de basis vormt voor een naadloze webshop ervaring. We blijven nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw visie, voordat we doorgaan naar de volgende fase van design.

3. Design

Na de wireframe fase gaan we verder met het verfijnen van het visuele aspect van je webshop in de Design fase. We bouwen voort op het wireframe om een aantrekkelijke en consistente esthetiek te creëren die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. We zorgen ervoor dat elk aspect van het ontwerp zorgvuldig wordt overwogen, van de algemene lay-out tot de kleinste details in de navigatie. Door nauw met jou samen te werken, streven we ernaar om een design te leveren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Na jouw goedkeuring van het design, zetten we ons in voor de volgende stap.

4. Development

Na het akkoord van het design gaan we aan de slag met het bouwen van de webshop in de Development fase. Onze ervaren developers zetten het goedgekeurde design om in een functionele en gebruiksvriendelijke website die voldoet aan al jouw wensen. Tijdens dit proces houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang, door middel van een staging omgeving, en staan we open voor eventuele feedback of aanpassingen. Ons doel is om een webshop te leveren die niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze ook overtreft door middel van een soepele gebruikerservaring en krachtige functionaliteiten.

5. Testen

We gaan over naar de Test fase, waarin we zorgvuldig elk aspect van jouw webshop evalueren om ervoor te zorgen dat deze klaar is voor een succesvolle lancering. Ons toegewijde team voert uitgebreide tests uit op alle functionaliteiten, van het afrekenproces tot de responsiviteit op verschillende apparaten en browsers. We streven naar een vlekkeloze gebruikerservaring, waarbij we eventuele bugs of problemen identificeren en onmiddellijk oplossen. Gedurende deze fase staan we open voor jouw feedback en suggesties, zodat we eventuele laatste aanpassingen kunnen doorvoeren voordat we overgaan tot de uiteindelijke lancering.

6. Lancering! 🚀

We bereiden ons voor op de spannende stap van de lancering van jouw webshop. Ons team zorgt voor een vlotte en naadloze lancering, waarbij we ervoor zorgen dat alles gereed is voor een optimale gebruikerservaring. Maar onze ondersteuning stopt niet na de lancering. We blijven nauw met jou samenwerken om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en jou te helpen het maximale uit jouw webshop te halen. Bij Tickles geloven we in langdurige relaties met onze klanten, en daarom streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn op jouw reis naar online succes.
Ontdek de kracht van maatwerk voor jouw webshop!
Nieuwsgierig hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw webshop naar nieuwe hoogten kunnen tillen? Neem vandaag nog contact met ons op!
Random Image
Ik help je graag!
Neem contact met mij op!
Copyright © 2024
LinkedIn