Conversie verhogende tools van MultiSafepay binnen Blueprint
Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 verzorgde MultiSafepay, als een van de voornaamste pioniers, de betalingen voor de eerste online bedrijven. Inmiddels 20 jaar later, streeft MultiSafepay er als Payment Service Provider naar om op de frontlinie van innovatie te staan en biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden. Met webshop eigenaren (merchants) als primair focuspunt, brengt de Payment Service Provider technologische innovaties en betaaloplossingen naar de e-commerce branche. Daarbij heeft MultiSafepay veel verschillende services die u compleet ontzorgen van het verkrijgen en verwerken van betalingen in jouw webshop. Dit maakt het ondernemen een stuk makkelijker!

Met Tickles Blueprint heb je binnen slechts anderhalve maand, vanaf €12.500 een fantastische Magento 2 webshop. Als Payment Service Provider die alles zelf in huis ontwikkeld, heeft MultiSafepay een natuurlijke focus op Magento. De Magento koppeling met Blueprint bestaat uit veel geavanceerde mogelijkheden die het platform onwijs toegankelijk maken voor webshops. Wat de wensen ook mogen zijn, onze partner MultiSafepay heeft de mogelijkheid om je een passende oplossing te bieden! Daarnaast bestaat het Support team uit Magento gecertificeerde kanjers die je met plezier adviseren.
Conversie Optimalisatie
De spanningsboog van een online klant is vandaag de dag erg kort. Elke stagnerende ervaring die de klant ervaart kan leiden tot het niet voltooien van een transactie. Het is daarom van groot belang dat je als webshop de juiste tools hebt voor een vlekkeloze Customer Journey. Door het aantal schakels in het betaalproces te minimaliseren en de transactie route zo efficiënt mogelijk te maken, realiseer je een zo hoog mogelijke conversie. Hiervoor biedt MultiSafepay verschillende tools waaronder:
Second Chance
Deze tool biedt de klant die een betaling heeft afgebroken een tweede kans. Via email ontvangt de online klant een gepersonaliseerde herinnering van de betaling met daarnaast een link, waardoor de klant weer snel terug is op de pagina om de betaling af te ronden.
Multi-Currency
Voor veel online retailers beperkt de verkoop zich niet louter tot Nederland. Ook over de grens heeft MultiSafepay met haar betaalmethoden & mogelijkheden een passende propositie om zorgeloos over de grens te opereren. Zo biedt MultiSafepay haar betaalpagina’s aan in 18 verschillende talen, dit stelt je in staat om volledige Multi-currency te ondernemen.

Dit maakt het mogelijk voor internationale klanten om in hun eigen valuta te betalen. De mogelijkheid om een betaling te voltooien met een herkenbare munteenheid is erg stimulerend voor conversie, omdat het aanbieden van lokale valuta vertrouwen opwekt bij de online klant. MultiSafepay support inmiddels 11 verschillende munteenheden waaronder Euro’s (EUR), Pounds (GBP) en Dollars (USD).
Tokenisatie
Het development team van MultiSafepay heeft recent tokenisatie voor Magento toegevoegd aan haar assortiment. Hierbij wordt een uniek nummer gegenereerd, versleuteld als een token die niet kan worden gebruikt om klantgegevens op te halen, maar wel gebruikt kan worden bij herhaalaankopen. Zo hoeft de klant niet een tweede keer de informatie in te vullen en zijn de gegevens gewaarborgd, daar MultiSafepay PCI compliant is. De tokenisatie tool is een fijne aanwinst om het beveiligingsniveau te verhogen evenals herhaal aankopen, conversie en klantloyaliteit te stimuleren.
Billing Suite
Een erg sterke manier om conversie te verhogen, is klanten de mogelijkheid te bieden om achteraf te betalen. Dat maakt MultiSafepay mogelijk door middel van Billing Suite. De Billing Suite bestaat uit een compleet ensemble aan achteraf betaalproducten. Met eigen producten – zoals Betaal na Ontvangst; of producten zoals Klarna, Afterpay, Betaalplan (krediet oplossing voor hogere orderwaardes), E-invoicing – kun je makkelijk achteraf betaaloplossingen aanbieden voor zowel B2C als B2B.
Creditcards
Bij MultiSafepay is geen derde partij benodigd om creditcardbetalingen te accepteren. MultiSafepay is zowel ‘acquirer’ als ‘processor’ en staat hierdoor in direct contact met Mastercard & VISA. Dit resulteert in uiterst efficiënte manier van creditcard transacties verwerken door een schakel uit de betaalketen te halen. Dit betekent sneller uitbetalen, flexibele tarieven (interchange plus model) en fraudemanagement afgestemd op jouw businessmodel.

Zo kom je als webshop eigenaar minder snel voor verrassingen te staan en zijn in direct contact met MultiSafepay wanneer dat onverhoopt wel zo is!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van onze partner MultiSafepay
Ontdek de kracht van maatwerk voor jouw webshop!
Nieuwsgierig hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw webshop naar nieuwe hoogten kunnen tillen? Neem vandaag nog contact met ons op!
Random Image
Ik help je graag!
Neem contact met mij op!
Copyright © 2024
LinkedIn