Hipex hosting nu ook voor Tickles klanten
Hypersnel en hypertransparant. Dat is wat Hipex met zijn Magento 2 hosting wil bewerkstelligen. Hun belangrijkste motto is: geloof ons niet, test ons. Techniek moet vóór je werken, zodat jij als klant vol gas kunt geven met je webshop. Het Magento 2 geoptimaliseerd hosting pakket van Hipex is gebaseerd op de nieuwste technieken en met bewezen resultaat. Zo blijkt ook uit de notering van Hipex binnen de Emerce100 dit jaar. Met de toevoeging van Hipex aan ons partner netwerk vergroten wij ons aanbod om de performance van veeleisende Magento webshops nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen.

Hipex heeft veel inhoudelijke kennis van Magento en biedt additionele oplossingen voor o.a. continous integration, Pagespeed optimalisatie en een compleet zelfgebouwd PWA hosting panel. En alles wat ze zeggen mag je testen – kosteloos. Hipex is bloedambitieus en broodnuchter. Hun gemoedelijke en nuchtere Utrechtse werkhouding krijg je er gratis bij.
Wie is Hipex dan precies?
Hipex aan het woord: “Als hostingbedrijf onderscheiden wij ons door vol in te zetten op performance en dit ook continu te bewijzen. Door geheel vrijblijvend omgevingen in te richten laat Hipex aan iedereen zien dat het altijd sneller kan. Naast een snellere webshop biedt Hipex een aantoonbaar hogere piekbestendigheid tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is Hipex uiterst flexibel als het gaat om het gebruik van resources. Zo bepaal jij als klant (in overleg met je developer) zelf hoeveel geheugen je wenst te gebruiken voor bijvoorbeeld Varnish of Redis. Hipex biedt ook de mogelijkheid om meerdere Redis instanties te draaien wat uiterst prettig is voor shops met een hoog ordervolume en veel maandelijks bezoek”.
“Uitgeroepen tot beste hostingbedrijf van 2019”
Met maar liefst 5,5 stralende sterren in de Emerce top 100 mag Hipex zich de titel van beste hostingbedrijf van 2019 toeschrijven. Deze prestatie toont aan dat ze voor zowel klanten als partners een uitstekende oplossingen bieden. Hipex wil iedereen helpen om de performance van een webshop te verbeteren en de piek bestendigheid verder te verhogen. Met hun support team weet het hostingbedrijf klanten en partners snel te helpen. Hipex is opbouwend kritisch wat de kwaliteit van de door ons ontwikkelde applicaties alleen maar ten goede komt. Met deze samenwerking zullen Tickles en Hipex gezamenlijk zorg dragen voor maximaal resultaat!
Ontdek de kracht van maatwerk voor jouw webshop!
Nieuwsgierig hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw webshop naar nieuwe hoogten kunnen tillen? Neem vandaag nog contact met ons op!
Jesse
Developer
Copyright © 2024
LinkedIn