Firda
Firda's educatieve wereld in een Magento 2 webshop gerealiseerd.
Ontdek Firda's splinternieuwe online leerplatform - een dynamische hub waar MBO-studenten eenvoudig toegang hebben tot leermiddelen via de Firda Webshop.
Services
  • Magento 2
  • User Experience
  • CMS
  • Responsive
  • Lazy Loading
  • SSL-Certificate
De Missie
Het creëren van een vernieuwde webshop voor Firda, voorheen bekend als Friesland College, die de nieuwe identiteit van de school weerspiegelt en een naadloze gebruikerservaring biedt aan de scholieren. De webshop moet de nieuwe merkidentiteit van Firda effectief weerspiegelen, waardoor de overgang van Friesland College naar Firda duidelijk wordt gecommuniceerd aan de gebruikers. Het is belangrijk dat het ontwerp van de webshop een frisse, moderne en responsieve look geeft. Dit omvat het gebruik van visuele elementen, kleuren en typografie die passen bij de nieuwe Firda merkidentiteit.
De Weg naar Succes
We hebben de vraag van Firda beantwoord door een vernieuwde webshop te creëren die de nieuwe merkidentiteit effectief weerspiegelde en een naadloze gebruikerservaring bood aan scholieren. Door strategische planning, integratie van de merkidentiteit, gebruikersgericht ontwerp, responsief webdesign, iteratieve ontwikkeling, grondige testfases en doorlopende ondersteuning, hebben we een frisse, moderne en responsieve webshop geleverd die de overgang naar Firda duidelijk communiceert en voldoet aan de behoeften van hun doelgroep.
Stap in Firda's vernieuwde online ervaring
Ontdek de transformatie van Firda's online shop, een project waar wij vol trots aan hebben gewerkt. Of je nu op zoek bent naar schoolspullen of op avontuur wilt gaan, alles is gemakkelijk te vinden dankzij de handige indeling. Ervaar het gemak en de efficiëntie terwijl je geniet van een geoptimaliseerde online winkelervaring, mogelijk gemaakt door de expertise van Tickles.
Overzichtelijk shoppen
Ontdek onze succesvolle samenwerking met Firda op hun categoriepagina. Bij Tickles streven we ernaar om eenvoud en overzicht te bieden, zodat studenten moeiteloos kunnen navigeren en vinden wat ze zoeken. Op deze gestroomlijnde pagina worden alle producten overzichtelijk weergegeven. Of het nu gaat om schoolartikelen, leuke uitjes of andere benodigdheden, bij Firda vind je alles wat je nodig hebt.
Onze projecten
Fietsunie Webshop
Fietsunie
Een naadloze reis door het digitale fietslandschap in Magento 2.
Quality Horse Products
De kracht van paarden tot leven brengen in een online webshop.
Ben je enthousiast geworden over Tickles?
Ontdek meer over Tickles en laat ons je enthousiasme omzetten in onvergetelijke ervaringen. Neem contact op!
Copyright © 2024
LinkedIn