ilovespeelgoed
Headless e-commerce oplossing uit eigen hand
Ontdek ilovespeelgoed als Tickles PWA webshop, eenvoudig, veilig en plezierig winkelen voor hoogwaardig speelgoed.
Services
  • Webdesign
  • User Experience
  • Progressive Web App (PWA)
  • Magento 2
  • Page Builder
  • Alumio integratie
De Missie
ilovespeelgoed streefde naar een verbeterde gebruikerservaring tijdens drukke periodes, zoals de feestdagen. Hun voormalige Magento 2 shop ondervond aanzienlijke prestatieproblemen, vooral wanneer de cache niet vooraf was geladen. Dit resulteerde in trage laadtijden en frequente crashes, wat de stabiliteit van de website tijdens piekmomenten negatief aantastte. Om deze uitdagingen aan te pakken en een fijnere online winkelervaring te bieden aan de klanten, was er behoefte aan een grondige optimalisatie van de website.
De Weg naar Succes
Onze aanpak omvatte een grondige herontwerp van de webshop, gevolgd door de implementatie van een Progressive Web App (PWA) op het Magento 2 platform. Het herontwerp richtte zich op het optimaliseren van de gebruikerservaring en het verbeteren van de prestaties van de website tijdens piekmomenten. Door de PWA-technologie te integreren, konden we de webshop ervaring van zowel ilovespeelgoed als de gebruikers aanzienlijk verbeteren. Deze aanpak resulteert in een snellere en stabielere webshop die beter in staat is om te voldoen aan de eisen van de drukkere periodes.
Ontdek de vernieuwde ilovespeelgoed
ilovespeelgoed heeft gesproken en wij hebben geluisterd. Onze missie was duidelijk: geef de webshop een moderne, frisse uitstraling waar klanten moeiteloos kunnen navigeren, helemaal in de stijl van ilovespeelgoed. Met een eigentijds ontwerp en intuïtieve navigatie maken we het winkelen bij ilovespeelgoed niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker dan ooit tevoren. Deze vernieuwingen waren essentieel om de basis te leggen voor verdere verbeteringen, zoals het implementeren van een Progressive Web App (PWA) op het Magento 2 platform, waarmee we de winkelervaring naar een hoger niveau konden tillen.
Transformeer met Magento PageBuilder
Ontdek de Magie van Magento PageBuilder, een gebruiksvriendelijke tool die ons unieke ontwerp vereenvoudigt. Met de PageBuilder is het gemakkelijk om een responsieve webpagina te creëren die perfect past bij de speelse stijl van ilovespeelgoed.

Naast de PageBuilder hebben we ook de kracht van Progressive Web App (PWA) toegepast. Sleep en plaats elementen, voeg afbeeldingen toe en pas de layout aan zonder gedoe met codering. Hiermee optimaliseer je online aanwezigheid en bied klanten een vloeiende en boeiende winkelervaring met Magento PageBuilder.
Wens, Voeg Toe, Verkrijg. ilovespeelgoed Verlanglijst
Ontdek de betovering van de ilovespeelgoed verlanglijst, een exclusieve functie die met zorg is ontworpen en ontwikkeld door Tickles om je het ultieme gebruiksgemak te bieden. Met deze unieke feature kun je gemakkelijk je favoriete speelgoed toevoegen, de lijst delen met vrienden en familie. Door de afstreep mogelijkheid van de ilovespeelgoed verlanglijst, voorkom je dat je dubbele verrassingen krijgt. Het is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je de cadeaus ontvangt waar je echt van droomt.
Snel vinden wat je zoekt
Ervaar het gemak van de Keuzehulp bij ilovespeelgoed het is een slimme gids ontworpen om de zoektocht naar het perfecte speelgoed te vereenvoudigen. We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we deze gebruiksvriendelijke tool gecreëerd om te helpen bij het vinden van precies datgene waar naar gezocht wordt.
Of het nu gaat om leeftijdscategorieën of zelfs een bepaald budget, onze Keuzehulp biedt een moeiteloze manier om te filteren en te navigeren door ons uitgebreide assortiment. Begin vandaag nog met ontspannen en doelgericht shoppen, en ontdek het perfecte speelgoed dat past bij jouw wensen en behoeften.
Een vlekkeloze belevenis op verschillende apparaten: grenzeloos genieten
Shoppen op ilovespeelgoed is nu soepeler dan ooit, omdat de webshop naadloos werkt op verschillende devices! Of je nu op je desktop, tablet of smartphone zit, je ervaart dezelfde moeiteloze navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Onze responsieve website past zich automatisch aan elk schermformaat aan, waardoor er overal en altijd gemakkelijk toegang is tot de ilovespeelgoed website.
Ben je enthousiast geworden over Tickles?
Ontdek meer over Tickles en laat ons je enthousiasme omzetten in onvergetelijke ervaringen. Neem contact op!
Stefan
Designer
Copyright © 2024
LinkedIn